Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Notícies Animac Camina inicia aquest dissabte 9 de juliol, a Lleida, la seva gira itinerant

Animac Camina inicia aquest dissabte 9 de juliol, a Lleida, la seva gira itinerant

La versió itinerant d’Animac (Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, del 25 al 28 de febrer del 2016) – Animac Camina – inicia la gira durant els mesos d’estiu per ciutats i pobles del territori català i espanyol amb la voluntat de donar difusió al bo i millor del cinema d’animació.

Es podrà veure una selecció de les obres més representatives projectades durant la darrera edició de la Mostra, que ara es desplacen a festivals, programacions de cinema i altres esdeveniments culturals i audiovisuals. Enguany, el programa presenta 9 curtmestratges sota el títol ”Animac Camina. El futur és femení!”: Electrofly, Königin Po (Queen Bum), Maku, The Tie, Teisel pool metsa (On the other side of the woods), Camino de agua para un pez, Luma, Fears i Amélia & Duarte.

Animac Camina, es produeix anualment en acabar la Mostra i consta de films recents i ofereix una continuïtat per als centres/institucions receptors que ho desitgin. El programa estarà disponible fins al 31 de maig de 2017.

El recorregut s’inicia “a casa”, el proper dissabte, 9 de juliol, a les 22 h a la plaça Esteve Cuito del Teatre de l’Escorxador de Lleida. La iniciativa s'emmarca dins del programa estival Nits d'Estiu que organitza la Paeria, que amenitza els caps de setmana de juliol i agost a Lleida.

Animac Camina també passarà per: Alcarràs, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Centre Cívic Ateneu Fortpienc de Barcelona, Fraga, la Casa Encendida de Madrid i Sort.


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325